VIII i X programes – Josep Ll. Albinyana

 

Huité programa de La Represa. Gravat el 25 de novembre de 2015

Emès originàriament a Ràdio Godella el 27 de novembre i l’11 de desembre.

Extraordinària entrevista per molts motius, el primer dels quals és que Josep Lluís Albinyana és el primer (i de moment únic) President de la Generalitat en visitar el nostre programa. Un fet que havíem d’aprofitar i, com bé diu a l’entrevista, abusant de la seua confiança, vam aconseguir enregistrar un programa d’una hora i tres quarts. I més temps que haguérem estat alguns.

Esta vegada fou Miquel Requena qui, via Facebook, va fer les gestions per a aconseguir al nostre convidat. Josep Lluís Albinyana havia tornat a l’actualitat política arran de les eleccions generals de 2015. Unes eleccions, que junt a la seua repetició en 2016, marcaria moltes de les entrevistes d’esta primera temporada.

L’especial interés de les reflexions va fer que l’entrevista s’emetera en dos programes separats, per a encabir tot l’enregistrament en el format d’una hora dels programes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencians. Notareu també que en este programa és la primera volta que es fa esment al fet que ja no emetíem només a Godella, ja que Mislata Ràdio va començar a punxar-nos a partir d’este programa.

Podeu escoltar el podcast ací i ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s