IV programa – Ricard Sentandreu

Quart programa de La Represa. Gravat el 29 d’octubre de 2015

Emès originàriament a Ràdio Godella el 30 d’octubre.

Per a este quart programa ja vam començar a vore tota la càrrega de treball que duia darrere un programa com este. Per a realitzar un programa cada setmana calia un convidat setmanal, per la qual cosa calia moure’s molt. De fet, aquella setmana, i en previsió de possibles baixes, teníem previst enregistrar dos programes. Però els possibles imprevistos van fer-se realitat i Vicent Chilet no va poder gravar fins la setmana posterior.

En este moment també comencem un xicotet subgrup de les entrevistes de La Represa, ja que si a les primeres vam tirar de contactes directes, esta vegada el convidat va vindre per coaptació: va ser Toni de l’Hostal, anterior entrevistat, qui ens donà el contacte. Tanmateix, Ricard prompte va passar a ser amic nostre, ja que junts vam col·laborar amb un altre projecte radiofònic: Colp a Colp.

També va ser este el primer programa on vam fer una fotografia a l’entrevistat. Estes fotografies s’utilitzen per a la promoció en xarxes socials i per a la realització del vídeo en Youtube. I també vam introduir un xicotet format de curta vida: la pregunta que feia una persona externa al programa. En esta ocasió, seria Toni de l’Hostal qui faria la pregunta.

Podeu escoltar el podcast: ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s