VII programa – Agustí Cerdà

Seté programa de La Represa. Gravat el 20 de novembre de 2015

Emès originàriament, en directe, a Ràdio Godella.

Aquell novembre vivíem al límit. Des del quart programa intentàvem trobar espai per a gravar alguna entrevista de reserva per a possibles imprevistos i aquella setmana aconseguírem una nova fita del programa: haver de gravar un programa en directe.

Va ser Josep Bisbal qui, des de la distància, ens va fer la gestió per trobar a l’entrevistat d’aquella setmana. I l’experiència de gravar en directe va ser un èxit, encara que els programes gravats se fan sempre d’una tacada.

Molts agraïts a Agustí per la seua amabilitat, i per la barcella que vam poder fer després de l’enregistrament. També fou este el primer programa en portar la capçalera de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que va ser una nova fita per a un programa que ni tan sols portava dos mesos en antena.

A més, des d’ENV, un dels membres de la coalició on ERPV participava a les eleccions generals de 2015, va fer-se ressò de la nostra entrevista. Era la primera vegada que un programa de La Represa apareixia compartit en un web. També Sal·lus Herrero es va fer ressò del programa, a un article d’opinió publicat a El Punt-Avui.

Podeu escoltar el podcast: ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s