XIX programa – Pepe Martínez Tormo

Denové programa de La Represa. Gravat el 26 de febrer de 2016

Emès originàriament a Ràdio Godella el 26 de febrer de 2016.

El programa no va ser gravat en directe, sinó que es va enregistrar a les 10.00 hores i va ser emès només finalitzar l’emissió. Va ser una entrevista molt diferent a les que fins aquell moment havíem fet, ja que se n’eixia molt de la temàtica habitual dels programes.

L’entrevista, que s’encaixava dins d’una espècie de sèrie de programes que pretenia arribar fins a falles amb diferents programes que analitzaren la festa, fou finalment el segon i últim programa dedicat a la temàtica. Una entrevista de la que tenim un molt bon record, ja que ens va permetre analitzar la festa fallera des d’una òptica infinitament més relaxada que la dels mitjans que tracten la temàtica fallera, deixant de costat les excepcions que tots coneguem.

Parlar de falles amb el Secretari General de Junta Central Fallera ens va permetre introduir este fenomen social a un públic com el nostre, que sovint no ha estat proper a la vessant social de la festa, i sobretot, a que aquells qui tenen la responsabilitat d’organitzar la festa puguen respondre a preguntes allunyades d’allò habitual.

El web oficial de les Falles de València es va fer ressò de l’entrevista.

Podeu escoltar el podcast: ací.