XXX programa – Toni Mollà

Trenté programa de La Represa. Gravat el 18 de maig de 2016.

Emès originàriament a Ràdio Godella el 20 de maig de 2016.

Més noms destacats de les nostres lletres que passen pel programa, esta vegada gràcies a la intervenció de Laura Peris. Repassar la trajectòria de Toni Mollà implica parlar de moltes coses, des dels inicis de l’ensenyament en valencià al naixement d’El Temps, on destacà per ser dels pocs escriptors que, a la dècada dels 80, podia barrejar erudició i esport com si res.

Després vindria Canal 9, la llista Fabregat -i les seues conseqüències, Joan Fuster i aquelles converses inacabades o aquell treball col·lectiu anomenat “Nosaltres, ex-valencians”. I un fum d’articles, o aquell dietari amb la seua experiència com a professor visitant als Estats Units, amb que l’entrevistat va tindre l’amabilitat d’obsequiar-nos. Gràcies, Toni.

I tallem el cercle de l’entrevista, precisament, tornant al començament: esport i cultura per partida doble, ja que Toni va tindre l’amabilitat de contar-nos un poc la seua experiència amb la Pilota, i més concretament amb Paco Cabanes, en una xicoteta entrevista a Colp a Colp, el programa de Pilota.

A més, tant La Veu del País Valencià com Valencianisme.com es van fer ressò de l’entrevista.

Podeu escoltar el podcast: ací.